De ervaringen van ouders

"Er is meteen een klik met Lucienne door haar open manier van vragen stellen. Wat heeft je kind nodig? Het fijnste is vooral dat Lucienne dat zelf ook vraagt aan je kind. Dat geeft meteen klik en vertrouwen!

 

Lucienne heeft handige tips , helder lesmateriaal en geeft kinderen zelfvertrouwen. En dat zie je terug in de leerresultaten.

En zeker ook belangrijk: het is ook gezellig in dat uurtje tijd." 

 

 

“Voor ons als ouders was het fijn om een buitenstaander met expertise zoals Lucienne onze zoon wat bagage kon meegeven om met zijn ADD zo optimaal mogelijk zijn schoolcarrière te doorlopen en praktische handvatten te krijgen. Er is minder strijd thuis bij het huiswerk plannen, maken en leren. Het probleem met de motivatie , een symptoom bij ADD wordt d.m.v. structuur en individuele begeleiding en aandacht voor ontwikkelen van inzicht in interesses en kwaliteiten door over mogelijke beroepen, opleidingen enz. te praten versterkt. Dat hebben wij in ieder geval wel ervaren !!”

 

 

"Onze dochter heeft zo’n 1,5 jaar bijles gehad van Lucienne.

Ze ging er altijd met plezier naar toe en voelde zich goed begrepen.

De maatwerk aanpak en de manier van begeleiden werkte erg stimulerend.

Het zelfvertrouwen en de prestaties van onze dochter zijn er enorm op vooruitgegaan.

Heel veel dank daarvoor."

 

 

"Op een heel ontspannen wijze wordt actief gewerkt met goede resultaten. Wij kijken zeer tevreden terug op de goede, kwalitatieve ondersteuning met een vrolijke noot."

 

 

 

De ervaringen van kinderen & jongeren

"Ik heb een jaar lang remedial teaching gehad bij Lucienne en ik heb er geleerd hoe ik beter kan leren. Ik heb geleerd hoe ik hulpmiddelen kan gebruiken bij het leren, bijvoorbeeld leerkaartjes of mindmaps, hoe ik beter kan lezen zonder door alles afgeleid te raken en heb ik geleer hoe ik beter kan plannen met behulp van een planbord. Ze heeft ook heerlijke limonade en een prettige werkruimte. Ik hoop dat ik overga naar 3 mavo  en ga het met behulp van wat ik geleerd heb zelf proberen.

leerling 2 mavo. 

(inmiddels over naar 3 mavo, met een mooie cijferlijst!) 

 

"Ik vond het leuk, omdat ik er veel heb geleerd en omdat het huiswerk leuk is."

Leerling groep 7

 

"Het was super leuk, maar ook serieus werk. Ik vond het maar lastig, rekenen en spelling, daar hielp ze heeeeel goed mee! Nogmaals bedankt!"

Leerling groep 8

 

 

"Ik vind het hier heel gezellig. Ze kan heel goed helpen dus vind jij iets nog lastig, dan moet je hier maar eens een kijkje nemen. Lucienne, je bent super top 😊"

Leerling groep 6