Nieuws


Augustus 2023

Inschrijven voor begeleiding bij Het OefenHuys is mogelijk! Er is beperkt plek voor nieuwe leerlingen. Dus als u geïnteresseerd bent, wacht niet te lang en neem contact op via het contactformulier, mail of telefoon!

Kwispellezen met Morris:

voorlezen aan de hond

 

Vind je het leuk om aan Morris, onze hond voor te lezen? Hij vindt het in ieder geval erg leuk, hij luistert graag naar allerlei verhalen. Zo kun je op een leuke manier oefenen met lezen!

Hoe werkt het? 

Als je je hebt opgegeven, zorg je dat je op tijd bij Het OefenHuys bent. Je mag je eigen leesboek meenemen, of eentje uitkiezen in de praktijk. Dan mag je aan Morris, onze hond, voorlezen, ongeveer 15 tot 20 minuten, terwijl hij lekker naast je ligt! Aaien tijdens het voorlezen vindt hij helemaal geweldig! En na het voorlezen mag je Morris natuurlijk een beloning geven. 

 

Kom je ook Kwispellezen??? Schrijf je snel in!

 

Dit schooljaar is de eerste keer op woensdag 6 september 2023, tussen 17:00 en 18:00 uur. 

Er zijn geen kosten aan verbonden, maar je moet je wel opgeven van te voren, via de mail of het contactformulier. Bij de bevestiging krijg je de tijd door. Op woensdag zijn er 3 tijdstippen. 

 

Snel leren is leuk leren: 

 

De cursus start op dinsdag 5 september 2023, van 19:00 - 20:00 uur.

In 6 lessen van 1 uur leer je snellezen, plannen en organiseren van je huiswerk, mindmappen. De cursus gaat door bij minimaal 2 deelnemers! 

Schrijf je snel in via het contactformulier, bel of mail! De cursus kan ook individueel gevolgd worden.

 

Wilt u nog beter op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook en op Instagram!