Nieuws


Mei 2023

Inschrijven voor begeleiding bij Het OefenHuys is mogelijk! Er is beperkt plek voor nieuwe leerlingen. Ook is het mogelijk om voor het nieuwe schooljaar in te schrijven. Dus als u geïnteresseerd bent, wacht niet te lang en neem contact op via het contactformulier, mail of telefoon!

Kwispellezen met Morris:

voorlezen aan de hond

 

Een groot succes maar helaas door Corona lang niet mogelijk geweest. Met ingang van het nieuwe schooljaar wordt het Kwispellezen weer georganiseerd! De eerste keer is geweest in september 2022, de eerstvolgende keer is op woensdag 21 juni 2023, tussen 16:00 en 17:30 uur. 

Er zijn geen kosten aan verbonden, maar je moet je wel opgeven van te voren, via de mail of het contactformulier. Bij de bevestiging krijg je de tijd door. Op woensdag zijn er 4 tijdstippen. 

Hoe werkt het? 

Als je je hebt opgegeven, zorg je dat je op tijd bij Het OefenHuys bent. Je mag je eigen leesboek meenemen, of eentje uitkiezen in de praktijk. Dan mag je aan Morris, onze hond, voorlezen, ongeveer 20 minuten, terwijl hij lekker naast je ligt! Aaien tijdens het voorlezen vindt hij helemaal geweldig! En na het voorlezen mag je Morris natuurlijk een beloning geven. 

Kom je ook Kwispellezen??? Schrijf je snel in!

Snel leren is leuk leren: 

 

De cursus start op dinsdag 29 augustus 2023, van 19:00 - 20:00 uur.

In 6 lessen van 1 uur leer je snellezen, plannen en organiseren van je huiswerk, mindmappen. De cursus gaat door bij minimaal 2 deelnemers! 

Schrijf je snel in via het contactformulier, bel of mail! 

 

Afsluiting schooljaar 2021-2022

 

Op woensdag 6 juli 2022 hebben we met alle leerlingen van Het OefenHuys en hun ouders het schooljaar feestelijk afgesloten! Met ijs van IJshoeve Ruitenbeek, heerlijk! 

Wilt u nog beter op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook en op Instagram!